Sprawdź szkoły średnie i uczelnie wyższe w ogólnopolskim informatorze edukacyjnym EduInf.pl

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Bibliografie za 5 zł i całe prace 
Autor Wiadomość
Kotek
Kotek

Post Bibliografie za 5 zł i całe prace
Witam,

Oferuję pisanie bibliografii za 5 zł i całych prac- temat, termin, koszt, bibliografia i wszystko inne- do ustalenia indywidualnie. Bibliografia zawiera literaturę podmiotu (lektury i ich liczba do ustalenia) i literaturę przedmiotu ( min. 10 pozycji).
Posiadam wieloletnie doświadczenie.
Mój mail: matustne@wp.pl
Więcej na: http://www.swistak.pl/a18527783,Prezent ... ienie.html

7 gru 2011, o 11:06
Kotek
Kotek

Post Re: Bibliografie za 5 zł i całe prace
WITAM SERDECZNIE! PRZEDMIOTEM OGŁOSZENIA SĄ PROFESJONALNIE NAPISANE PREZENTACJE MATURALNE.
JESTEM NAUCZYCIELEM JĘZYKA POLSKIEGO Z KILKUNASTOLETNIM DOŚWIADCZENIEM.
OSTATNIMI CZASY TRUDNA SYTUACJA MATERIALNA ZMUSIŁA MNIE DO SZUKANIA ALTERNATYWNYCH ŹRÓDEŁ ZAROBKU - ZACZĄŁEM PISAĆ PREZENTACJE MATURALNE.
JEŚLI CHCESZ OSIĄGNĄĆ SUKCES NA MATURZE Z J. POLSKIEGO - ZAMÓW PREZENTACJE JUŻ DZIŚ. W SKŁAD PREZENTACJI WCHODZI:
1. PLAN RAMOWY WYPOWIEDZI
2. PEŁNA BIBLIOGRAFIA
3. PREZENTACJA
DODATKOWO ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ PRZYGOTOWANIA PREZENTACJI MULTIMEDIALNEJ STANOWIĄCEJ TŁO PREZENTACJI ORAZ WYSZUKANIA I OBROBIENIA FRAGMENTÓW FILMÓW - ZWIĄZANYCH Z TEMATEM. (CO OCZYWISTE ZNACZNIE ZWIĘKSZY TO PRZEJRZYSTOŚĆ PRACY I ZAINTERESUJE KOMISJĘ). JESTEM ELASTYCZNY I W PEŁNI DOSTOSOWUJĘ PRACE DO WYMAGAŃ STAWIANYCH MI PRZEZ KLIENTÓW. NAPISAŁEM JUŻ WIELE PRAC - WSZYSTKIE ZOSTAŁY OCENIONE NA MAKSIMUM LUB TROSZKĘ SŁABIEJ.
GWARANTUJĘ ORYGINALNOŚĆ I NIEPOWTARZALNOŚĆ.
W TEN OTO PROSTY SPOSÓB UNIKNIESZ MATURALNEGO STRESU, OSIĄGAJĄC TYM SAMYM PRZEWAGĘ NAD SWOIMI KOLEGAMI I KOLEŻANKAMI. SZYBKI CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA. DOŁĄCZ DO GRONA ZADOWOLONYCH I KUP PREZENTACJĘ!
Kontakt: pomocmaturalna@onet.pl Lub GG 40304424

29 mar 2012, o 00:55
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2 ]