Sprawdź szkoły średnie i uczelnie wyższe w ogólnopolskim informatorze edukacyjnym EduInf.pl

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Proszę o pomoc 
Autor Wiadomość
Kotek
Kotek

Post Proszę o pomoc
Mój temat na prezentację maturalną brzmi : Tak mówią politycy RZECZPOSPOLITEJ. Scharakteryzuj język trzech dowolnych współczesnych polskich polityków.

Chciałem się was zapytać na czym mam się oprzeć pisząc swoją pracę, jasne jest że nie będzie to żadna lektura? ale czy to nieobowiązkowe aby przywołać jakąś lektur? Proszę o pomoc

21 lis 2011, o 18:00
Kotek
Kotek

Post Re: Proszę o pomoc
schymko napisał(a):
Mój temat na prezentację maturalną brzmi : Tak mówią politycy RZECZPOSPOLITEJ. Scharakteryzuj język trzech dowolnych współczesnych polskich polityków.

Chciałem się was zapytać na czym mam się oprzeć pisząc swoją pracę, jasne jest że nie będzie to żadna lektura? ale czy to nieobowiązkowe aby przywołać jakąś lektur? Proszę o pomoc

Wybrałeś sobie bardzo trudny temat. W takiej sytuacji radziłabym skorzystać z pomocy na pracematuralne.pl Z doświadczenia wiem, że strona jest bardzo dobra. Dzięki niej bezstresowo podeszłam do matury ustnej i zdałam na 20pkt bez najmniejszych problemów :D

21 lis 2011, o 20:04
Kotek
Kotek

Post Re: Proszę o pomoc
WITAM WSZYSTKICH MATÓRZYSTÓW I CAŁA RESZTĘ SPOŁECZEŃSTWA :)

Oferuję profesionalne pisanie prac maturalnych bardzo wysoko ocenienych :) Pracę piszę od 4 lat i każda osoba która oddała napisanie mi pracy zdała maturę :)
Praca jest kompletna zawiera również konspekt :) cena to jedyne 30zł
Podejmuje się też pisania prac z gotowym konspektem przygotowanym przez Was samych :)

Prócz prac maturalnych oferuje pianie wszelkiego rodzaju wypracowań i prac kontrolnych :) -w tym wypadku cena do uzgodnienia.

W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać pau.kawa@gmail.com

8 lut 2012, o 11:56
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3 ]