Posłchajcie mojej muzyki, a może się na mnie nawrócicie:)hee
Autor
Wiadomość
arox_xa
Kotek
Posłchajcie mojej muzyki, a może się na mnie nawrócicie:)hee
Wpadłem na pomysł aby każdy dał, udostępnił czy jak to nazwać troszeczkę swojej muzyki, przez słowo <swojej> mówię tej której słucha, lub jeszcze lepiej gra...tworzy. Bynajmniej ja bardzo chętnie bym posłuchał waszych "gustów".
Tutaj podaję linki do kilku utworków z mojej biblioteki muzycznej house:-):
To jest tylko próbka stylów rocka, jazzu i muzyki akordeonowej. Czekam na wasze opinie... co wam się najbardziej podoba, a co nie i dlaczego...? Pozdr.
na forum nie umieszczamy linków do warezów, zgodnie z 7 punktem regulaminu
Może podaj linki do videoclipów na youtube, szybciej ktoś przesłucha daną muzykę przy okazji zobaczy zespół - admin
15 lip 2008, o 10:37
szamanka
Kotek
Dołączył(a): 11 lip 2008, o 15:14 Posty: 5 Lokalizacja: giżycko town
Re: Posłchajcie mojej muzyki, a może się na mnie nawrócicie:)hee
powiem ci,że podoba mi się ta twoja lista Green day lubię,SOS tez w sumie może być,Hey Oh słuchałam ) A co do muzyki akordeonowej to zaskoczę może,ale lubię. Mój tata jest akordeonistą. Dodałabym może jeszcze coś polskiego ?;)
_________________ wróżę z kapsli Tymbarka...
16 lip 2008, o 14:11
Kejti
Kotek
Podoba mi się to SOS, Green Day lubię :) Fajna muzyczka.
RHCP - uwielbiam a reszty też można posłuchać... tylko ta muzyka akordeonowa... hmm... no nie w moim stylu
_________________ What if I say I'm not like the others...?
22 lip 2008, o 14:10
...:::ona:::...
Stały bywalec
nie przesłuchałam jeszcze wszystkiego, ale Jonas Brothers jest fajne
_________________ "Nie poddawaj się! Bądź sobą! Bo życie jest za krótkie, aby być kimś innym."
23 lip 2008, o 09:46
kajakaja
Kotek
Hey,
Widze, że mamy podobne gusta co do muzyki ... Też lubię słuchać Green Day ,Red Hot Chili Pepers
Piosenka Red Hot - Snow Heyo Jest poprostu świetna .... te basy w tle ... magiczne Choć jest już dosyć stara nadal jej słucham ... podkręcam głośniki na bas i poprostu odpływam ...
_________________ Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego,kto cierpi . Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek,który spędził owocnie życie.
Hmm... Co do Red Hotów... Ja uwielbiam Californication... Co prawda to nie takie 'nowe' jak "Snow", ale fajne Chociaż utwory z początku istnienia tego zespołu są też świetne...
_________________ What if I say I'm not like the others...?