Dołączył(a): 11 lip 2008, o 19:43 Posty: 57 Lokalizacja: Koszalin
Re: Pusto - a więc czas ruszyć:)
wiem o tym... nie wiem jak to zrobie ale bedzie ciezko... ;/
_________________ Taniec jest odzwierciedleniem naszego ciała... Czasem zabawy, czasem bólu...
23 lip 2008, o 17:26
kajakaja
Kotek
Kurcze... te procenty na dostanie się na studia są makabrycznie wysokie:/ Z moim stresem i nerwami to ja nic w takim razie nie osiągne...
Chociaż w moim przypadku matura za 1,5 roku to już dosyć często o tym myśle... Znając mnie pójde na prawo, będąc w klasie angielskiej ehhh....
Ta matura dla mnie jest stanowczo za wcześnie wprowadzona Co o tym myślicie??? Nie uważacie że liceum powinno być 4letnie ???
_________________ Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego,kto cierpi . Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek,który spędził owocnie życie.
23 lip 2008, o 18:06
Licealista.net
Administrator
kajakaja napisał(a):
Nie uważacie że liceum powinno być 4letnie ???
Za moich czasów było
_________________ Admin forum dla licealistów. unikalne biografie znanych postaci
23 lip 2008, o 18:30
moniczka352
Kotek
4 lata?? niee, za długo:p Wiem, ze niektórzy strasznie się stresują, ale matura nie jest niczym strasznyym:P Tak przynajmniej mi sie wydaje, bo matura dopiero za 3 lata w moim przypadku:p trzymajcie się i nie denerwujcie:*
Za długo? Chyba żartujesz. Nauczyciele to sie ledwo wyrabiają z programem. Bez sensu zrobili z tymi gimnazjami i potem 3 lata liceum :/
_________________ What if I say I'm not like the others...?
23 lip 2008, o 22:43
kajakaja
Kotek
Właśnie u mnie nauczyciele narzekają, że liceum 3letnie to za mało ... Coraz więcej jest przypadków, że się nie wyrabiają z materiałem i co potem na maturze ...
A gimnazjum też ... beznadzieja...
Uważam, że powinno się całkowicie zrezygnować ze szkoły gimnazjalnej ... A liceum powinno być 4letnie Bo materiału do matury jest dosyć dużo. I więcej czasu na to powinno być przeznaczone. Takie jest moje zdanie
_________________ Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego,kto cierpi . Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek,który spędził owocnie życie.
24 lip 2008, o 11:41
moniczka352
Kotek
Fakt, słyszałam, że materiału jest dużoo Może gdyby nie było gim, tylko po podstawówce od razu liceum 4 letnie
Tylko teraz i tak tego nie zmienią... Nie zanosi sie. Zresztą byłoby dużo zachodu z tą likwidacją gimnazjów i zmianą podstawówki z powrotem na 8 lat ;/ Ale szkoda
_________________ What if I say I'm not like the others...?
24 lip 2008, o 12:54
...:::ona:::...
Stały bywalec
na pewno juz tego nie zmienia... a szkoda... przeciez gimnazjum to nic innego jak ciag dalszy podstawowki. ja nie odczulam roznicy, konczac podstawowke, a zaczynajac gimnazjum... ;p zobaczymy, jak bedzie teraz...kiedy zacznie sie liceum... zarywanie nocy, zasypianie na lekcja, ciagle kartkowki, itd... zero wolnego czasu... o rany, to juz prawie za miesiac ;p ;p ale te wakacje szybko leca...
_________________ "Nie poddawaj się! Bądź sobą! Bo życie jest za krótkie, aby być kimś innym."