Za mało można tu zaznaczyć... 2 opcje mi nie wystarczają
Hmm... Czego ja słucham... Różnie... Wszystkiego w sumie czasem. Red Hot Chili Peppers,Linkin Park, System Of A Down, Foo Fighters,Dżem, Papa Roach, Czerwone Gitary, Michael Jackson, Simple Plan, Korpiklaani, Bon Jovi, Good Charlotte... Marquess i Pink jeszcze
tego sie nie da wymienić
_________________ What if I say I'm not like the others...?
22 lip 2008, o 14:42
Licealista.net
Administrator
Re: Jakiej muzyki słuchasz?
reset ankiety, można zaznaczać ile się chce opcji
_________________ Admin forum dla licealistów. unikalne biografie znanych postaci
_________________ What if I say I'm not like the others...?
22 lip 2008, o 20:03
...:::ona:::...
Stały bywalec
no to teraz już nie mam problemu który kwadracik zaznaczyć gdyż więc ponieważ słucham wszystkiego po trochu... lubię wszystkie klimaty muzyczne ;p
_________________ "Nie poddawaj się! Bądź sobą! Bo życie jest za krótkie, aby być kimś innym."
24 lip 2008, o 13:36
Scbw
Kotek
...:::ona:::... napisał(a):
lubię wszystkie klimaty muzyczne ;p
spłoń!
7 wrz 2008, o 20:44
kim
Kotek
Moja muzyka to: 1.Rock , głównie polski , rock-opera 2.Metal , głównie ballady 3.PoP ale,głownie lata 80' - 90' 4.Poezja śpiewana 5.Muzyka poważna , tyle że ją oprócz słuchania również wykonuję , gram na Roland HP-203e RW pianino cyfrowe
24 sty 2009, o 14:21
Siwyustka
Kotek
Tylko i wyłącznie Trance
19 maja 2010, o 17:55
galaxydancing
Kotek
Jak już ktoś wspomniał - nie warto zamykać się w jednym gatunku. :) Moja playlista to przeplatanka Dżemu, Linkin Parka, Eminema, SDMu, Maleńczuka, G'n'R, Grubsona, lekkiej muzyki filmowej (np. Counting Crows - Accidentally in love ze Shreka;p) ... :) I długo bym tak dalej mogła! Czy jest coś, czego nie toleruję? Chyba nie, bo nawet jeśli nie jestem w stanie słuchać czegoś całkiem na trzeźwo (np techno, disco-polo itd. ;)) to zazwyczaj ujdzie to na jakiejś zakrapianej imprezce. ;)
_________________ "Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. " Mark Twain