Jest temat o ulubionym serialu... To może teraz film? Jakie lubicie? I czy lepiej obejrzeć go w kinie czy w domu? pzdr
_________________ What if I say I'm not like the others...?
23 lip 2008, o 22:52
...:::ona:::...
Stały bywalec
Re: Ulubiony...
Step Up 2 Co się zdarzyło w Las Vegas
jak sobie coś przypomnę to dopisze...a dopiszę na pewno, bo uwielbiam oglądać filmy... ;D a napisałam tylko te dwa, bo te oglądałam wczoraj...
_________________ "Nie poddawaj się! Bądź sobą! Bo życie jest za krótkie, aby być kimś innym."
24 lip 2008, o 16:26
moniczka352
Kotek
American Pie... wszystkie częsści są super Straszny film... teżż Step up Babcisynek:):) Chłopaki na Ibizie
24 lip 2008, o 17:27
Licealista.net
Administrator
American Pie 1,2,3 no jeszcze 4 ewentualnie, jestem na TAK później to już trochę na siłę robione
Z jakieś ulubionych filmów, wymienię film Blow (2001r.) z Johnny'm Depp'm i Penélope Cruz, Ray'em Liotta (...) w rolach głównych.
Streszczenia filmu:
Cytuj:
Oparta na autentycznych wydarzeniach historia Georga Jung'a. Pod koniec lat 70-tych Jung trafił do więzienia za posiadanie marihuany. Po krótkim pobycie za kratkami w wczesnych latach 80-tych podjął się "wprowadzenia na rynek" nowego narkotyku - kokainy. Obecnie jest jedynym Amerykaninem, który na przemycie narkotyków, współpracy z kartelem z Medellin zarobił miliony dolarów, płacąc jednak za to wysoka cenę.
Cytuj:
Film przedstawia nam historię George Junga, słynnego przemytnika. Jak doszło do tego, że George został handlarzem narkotyków? Pamiętając z dzieciństwa kłótnie rodziców i osądzanie przez swoją matkę ojca, wyrzucanie mu, że nie zarabia wystarczająco dużo pieniędzy, postanowił, że zdecydowanie nie pójdzie w ślady ojca. Wyjeżdża do Kalifornii. Tam poznaje prawdziwy "sens" życia. Ludzie czują się swobodnie, są wolni, nie zwracają na nic uwagi. Wraz ze swoim przyjacielem z lat dzieciństwa zaczyna od sprzedawania zioła na plażach...
Na razie 3 (Klątwa Czarnej Perły, Skrzynia Umarlaka - chociaż powinna być umrzyka, ale niech tam im będzie, Na krańcu świata), chociaż słyszałam, że ma być następna... Ale nie wiem...
_________________ What if I say I'm not like the others...?