Ulubiony sportowiec
Moim ulubionym sportowcem jest
Artur Boruc
A kto jest waszym ulubionym sportowcem??
_________________ "Nie poddawaj się! Bądź sobą! Bo życie jest za krótkie, aby być kimś innym."
Ostatnio edytowano 25 lip 2008, o 23:22 przez ...:::ona:::..., łącznie edytowano 1 raz
25 lip 2008, o 16:20
Licealista.net
Administrator
Re: Ulubiony sportowiec
Wiadomo, że ulubieni to przeważnie Ci najlepsi.
Więc ja zawsze kibicuje A. Małyszowi - za ogromne zasługi, w swojej dyscyplinie to właścieiwe to jest nr 2 w jej całej długiej kilku dziesięcioletniej historii.
R. Kubica - pierwszy w historii polski kierowca F1, jak byłem dzieckiem sam mówiłem, że w przyszłości chciałbym być kierowcą Formuły 1
M. Pudzianowski - po prostu Pudzian, bardzo ambitny facet
_________________ Admin forum dla licealistów. unikalne biografie znanych postaci
kibicuje co prawda tym wyżej... ale mój ulubiony...
Fernando Torres
no i jeszcze Thomas Morgenstern i Bryan Joubert
_________________ What if I say I'm not like the others...?
25 lip 2008, o 20:29
...:::ona:::...
Stały bywalec
Licealista.net napisał(a):
Wiadomo, że ulubieni to przeważnie Ci najlepsi.
M. Pudzianowski - po prostu Pudzian, bardzo ambitny facet
oj tak tak... Pudzian jest THE BEST
_________________ "Nie poddawaj się! Bądź sobą! Bo życie jest za krótkie, aby być kimś innym."
25 lip 2008, o 23:21
Agnes
Bywalec
Moim ukochanym sportowcem jest były koszykarz ENERGI CZARNYCH SŁUPSK, CEDRIC BOZEMAN
A dodatkowo jeszcze uwielbiam KAKE oraz Sebastiana Świderskiego
26 lip 2008, o 15:02
Kejti
Kotek
Nie interesuje się za bardzo sportem, ale lubię czasem obejrzeć F1 i Roberta Kubice , który jest moim ulubionym sportowcem.
_________________ Carpe diem.
26 lip 2008, o 16:57
Czarna Pigwa
Kotek
Cała siatkarska reprezentacja (zarówno panie i panowie) składa się z moich ulubionych zawodników(sportowców). Jeśli miałabym już wymienić, to bez wahania wymienię Pawła Zagumnego - mam do niego ogromny szacunek za to co wyprawia na boisku. Za wolę walki,zaciętość i hart ducha cenię K. Ignaczaka, Marcina Wikę (za to, że nigdy nie wstrzymuje dłoni nie boi się ryzykownych akcji...) jak widzicie mogę tak bez końca. Kolejni sportowcy - kolejna dyscyplina sportu - piłkarze ręczni.. Mam wymieniać? Adam Małysz - co rok stawiam się osobiście pod samiuśkimi Tatrami, aby dopingować naszego mistrza.. Jeżeli chodzi o piłkę nożną - to jakaś dziwnie sentymentalna jestem,bo cały czas wspominam Wisłę za czasów Kasperczaka.. i tutaj moim ulubionym piłkarzem był (i w zasadzie nadal jest) Tomasz Frankowski, zaraz za nim Żurawski itp Wisła ponad wszystko!
26 lip 2008, o 22:42
...:::ona:::...
Stały bywalec
Mariusz Wlazły is the best ;D
14 sie 2008, o 23:31
sangral
Kotek
Też Mariusza bardzo cenie, jest jednym z najlepszych siatkarzy na Świecie, jak go nie ma w reprezentacji to tak zamulają że szkoda gadać.
11 lut 2009, o 11:01
marta1313
Kotek
Dołączył(a): 16 lut 2011, o 10:29 Posty: 1 Lokalizacja: Bronowice
Jako kobieta kibicuję oczywiście dziewczynom. Dla mnie idolem jest Justynka. Mam nadzieję, że będzie dalej odnosić wielkie sukcesy.