Smokey & The Bandit Polacy to przetłumaczyli jak Mistrz kierownicy ucieka
Cytuj:
Szeryf "Smokey" Justice (z ang. Sprawiedliwość) ma zostać przyszłym teściem Carrie. Tymczasem Bandyta, wyścigowiec samochodowy, zakłada się, że w ciągu 28 godzin przewiezie towar z Texasu do Atlanty. Robiąc to łamie oczywiście wszystkie przepisy oraz zabiera Carrie, prawie sprzed ołtarza. Szeryf Smokey ściga go nie tylko za wykrocznenia drogowe ale i za Carrie ... Film ten to jeden wielki pościg samochodowy.
właśnie nie. kiedyś było w tv nawet, a ja i tak nie obejrzałam. kiedyś musze
a ja wczoraj sobie Click i robisz co chcesz oglądałam
niezły film nawet
A co do genialnych polskich tytułów naszych tłumaczy.. Ech... Czasem brak słów
_________________ What if I say I'm not like the others...?
25 lip 2008, o 14:42
kajakaja
Kotek
Re: Ulubiony...
Co do filmów ulubionych to polecam "Pamiętnik" - na podstawie książki Sparksa. Książkę też polecam jeśli ktoś lubi ... Jest to hmnn ... kronika pewnej miłości Nie jest to do końca romansidło ... Choć wątek miłosny cały czas się tam plącze
Ja oglądając ten film popłakałam się , bo miłość ukazana w filmie jak i w książce jest niespotykana, pokazuje ludzkie przypadki i to co może dziać się z człowiekiem na prawie samym końcu ścieżki życia
Polecam:)
_________________ Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego,kto cierpi . Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek,który spędził owocnie życie.
25 lip 2008, o 18:09
...:::ona:::...
Stały bywalec
kajakaja napisał(a):
Co do filmów ulubionych to polecam "Pamiętnik" - na podstawie książki Sparksa.
Ja oglądając ten film popłakałam się , bo miłość ukazana w filmie jak i w książce jest niespotykana, pokazuje ludzkie przypadki i to co może dziać się z człowiekiem na prawie samym końcu ścieżki życia
Polecam:)
oj tak, to film wart obejrzenia...
ja również na nim płakałam,,,
_________________ "Nie poddawaj się! Bądź sobą! Bo życie jest za krótkie, aby być kimś innym."
25 lip 2008, o 19:14
Violcia
Bywalec
Dołączył(a): 11 lip 2008, o 19:43 Posty: 57 Lokalizacja: Koszalin
Pachnidło i Titanic ;D
_________________ Taniec jest odzwierciedleniem naszego ciała... Czasem zabawy, czasem bólu...
Hmmm... Pachnidło... Ciekawy film. Chociaż ja wole książkowe odpowiedniki. My z klasą to oglądaliśmy pod koniec roku.
_________________ What if I say I'm not like the others...?
1 sie 2008, o 19:43
iza1502
Bywalec
Pachnidło--->fajny film a do książki jeszcze jakoś nie dotarłam Ale w liceum będziemy czytać oryginalną wersję (po niemiecku) ciekawe co z tego zrozumiem Ponadto również polecam Piratów z Karaibów. No a Titanic...klasyka