Czekam na wypowiedzi doświadczonych kulturystów.... od czego zacząć aby przybrać masy.... powiększyć swoje wymiary...:) heh. Pozdr. ( PLanuję kupić ławeczkę)
15 lip 2008, o 11:07
Licealista.net
Administrator
Re: Siłka - czyli czas dla prawdziwych panów...
pytasz o trening czy odżywki?
_________________ Admin forum dla licealistów. unikalne biografie znanych postaci
15 lip 2008, o 11:16
Violcia
Bywalec
Dołączył(a): 11 lip 2008, o 19:43 Posty: 57 Lokalizacja: Koszalin
zacznij cwiczyc najlepiej idz do jakiegos trenera czy instruktora ( w wiekszosci silowni jest taka osobaq ) i popros go o pomoc
ja tak zrobilam i nie narzekam moze nie powiekszam swoich rozmiarow ale potrzebuje dobrej kondycji ;d i dlatego pomykam sobie na silke i na razie dobrze na tym wychodze ;]
_________________ Taniec jest odzwierciedleniem naszego ciała... Czasem zabawy, czasem bólu...
15 lip 2008, o 11:57
Licealista.net
Administrator
No dziewczyny to nie powinny swoich rozmiarów raczej powiększać
Ja 2 lata temu ze znajomym zrobiliśmy siłownie w piwnicy, mamy ja do dziś, nawet sporo sprzętu jest jak na takie piwniczne warunki Niestety w tym sporcie najważniejsza jest dieta i systematyczny trening a u mnie różnie z tym bywało/bywa mimo to po części swoje osiągnąłem czyli przybrałem na masie, przy 182cm wzrostu kończąc LO ważyłem 67kg, dziś ważę 85kg i zdecydowanie mi z tym lepiej, tylko z brzuszkiem coś muszę zrobić
_________________ Admin forum dla licealistów. unikalne biografie znanych postaci
15 lip 2008, o 12:32
Violcia
Bywalec
Hmm... Sprobuj 6 weidera swietnie ksztaltuje mięśnie brzucha i niewiele ponad 40 dni ;D ale liczy sie dokladnosc i systematycznosc nie wspominajac o diecie
Albo zacznij tanczyc ;D polecam
_________________ Taniec jest odzwierciedleniem naszego ciała... Czasem zabawy, czasem bólu...
15 lip 2008, o 20:35
Licealista.net
Administrator
Bardziej od A6W pasuje mi to:
chociaż jeszcze nigdy nie dałem rady do końca :/ max przy 6 minucie padam
Ten filmik nie wygląda na aż tak bardzo męczący <mysli>
_________________ What if I say I'm not like the others...?
26 lip 2008, o 16:41
Licealista.net
Administrator
włącz, i ćwicz razem z nim, ... i spróbuj dotrwać do końca
26 lip 2008, o 21:21
Violcia
Bywalec
powiem szczerze ze strasznie ciezko za 3 razem mi sie dopiero udalo... ale juz ledwo zylam...
31 lip 2008, o 22:16
Scbw
Kotek
Ej ale koleś pyta o przybranie na masie a wy wpadacie tutaj z abs'ami i a6w na brzuch.
Wracając do tematu, ćwiczenia na wolnych ciężarach [czyli nie na maszynach] + dieta [z 6-7 posiłków dziennie, dużo białka i węgli] ćwicz wszystkie partie, najlepiej sobie to rozbij na 3 dni w tyg, poza tym to http://www.sfd.pl/