Niech będę pierwszym mężczyzną, który założył pierwszy temat w "babskim" dziale... a mianowicie... dziewczyny powiedzcie jaki dla was powinien być mężczyzna.... wzór, zachowania...hm może ubiór? A więc czekam na wypowiedzi Pozdrawiam wszystkie panie:)
15 lip 2008, o 10:54
szamanka
Kotek
Dołączył(a): 11 lip 2008, o 15:14 Posty: 5 Lokalizacja: giżycko town
Re: Poważna Sprawa!!!
ej,co za poważna sprawa,hę? Każdy ma inne wzorce i gusta Ja chcę mieć...no,normalnego faceta ;P
_________________ wróżę z kapsli Tymbarka...
16 lip 2008, o 14:03
Kejti
Kotek
Wiesz. Ważne by chłopak był sobą i nikogo nie udawał, nie popisywał się. Naturalność przyciąga.
_________________ Carpe diem.
16 lip 2008, o 17:50
...:::ona:::...
Stały bywalec
Ja lubię facetów, którzy są szczerzy. To czasami bardzo trudne, być szczerym, ale ja osobiście bardzo cenię tę cechę. Niektórzy kłamią, by nie zranić innych, ale nie myślą o tym, że to właśnie tym kłamstwem ich krzywdzą. . .
_________________ "Nie poddawaj się! Bądź sobą! Bo życie jest za krótkie, aby być kimś innym."
21 lip 2008, o 11:13
moniskam09
Kotek
Dołączył(a): 22 lip 2008, o 14:14 Posty: 4 Lokalizacja: Koszalin
Ja w facetach cenię....przede wszystkim szczerość,oddanie.... Bardzo wazną cechą jest też poczucie humoru..bo bez tego ani rusz No i kocham.....niespodzianki i zwariowane pomysły...więc facet powinien mnie zaskakiwać ...pozytywnie oczywiście no i musi miec trochę obycia i dobrego wychowana.... Jeśli chodzi o wygląd...to lubie gdy facet ma swój styl i potrafi odpowiednio dobrac ubrania....ale to rzadko sie zdarza niestety
_________________ ....Kochać - oto Dobro, być kochanym - zaledwie szczęście.....
22 lip 2008, o 19:40
kajakaja
Kotek
Hmm ... bardzo poważna sprawa
Dla mnie facet powinien być: *szczery *otwarty *dowcipny (w miare swoich możliwości) *odrobinę wrażliwy *lolajny *przyjazny *ufny
Choć pomimo tych cech powinien być sobą ... Ludzi cenię za wnętrze. Musi mieć to coś w środku.
_________________ Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego,kto cierpi . Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek,który spędził owocnie życie.
23 lip 2008, o 18:34
Twoja-Muza.pl
hmm czyli krótko mówiąc skrzyżowanie Brad`a Pitta z muminkiem
24 lip 2008, o 00:07
panna_pollyanna
Kotek
Najważniejsze, żeby miał pasję i coś do powiedzenia, żeby szanował mnie i innych. Cała reszta się nie liczy;)