Sprawdź szkoły średnie i uczelnie wyższe w ogólnopolskim informatorze edukacyjnym EduInf.pl

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Dalsza edukacja =) 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Post Re: Dalsza edukacja =)
Ja rozważam prawo na Viadrinie po DSD II no ale do tego potrzebna historia a gościówka mnie nie lubi (ja jej też) więc jest ciężko :|
A może coś z germanistyką. Myślałam o tym aby zostać nauczycielką ale jak pomyśle że moge trafić do gimnazjum gdzie nauczyciel=potwór to ciarki mnie przechodzą :? ale tak w dobrym liceum... :) i dorywczo np tłumacz
Nie mam jeszcze sprecyzowanych planów ale mam troche czasu :)

30 sie 2008, o 17:38
Kotek
Kotek

czesc ja studiuje marketing i zarzadzanie na WSZiB w Krakowie i goraco polecam ta uczelnie :D

Student z Krakowa

29 wrz 2008, o 11:43
Kotek
Kotek

a ja matematyka stosowana na UWM Olsztyn :D bedzie ciekawie ;)

4 paź 2008, o 22:45
Kotek
Kotek

A ja chcę studiować fizykę na UŚ i się przymieżam do tego kursu z fizyk i już nie wiem czy się na niego zdecydować. Myślałam że mi się przyda jak się dostanę ale rodzice mówią żebym sie skupiła na przedmiotach maturalnych z któych się najgorzej czuje :/

8 paź 2008, o 19:31
Kotek
Kotek

Ja bym chciała iść na medycynę do gdańska. ale po moim profilu ciężko ;/ ah ten językowo - biologiczny :( ;// czeka mnie dużo, ale to dużoo pracy

9 lis 2008, o 21:07
Kotek
Kotek

Ja studiuje zarzadzanie na WSZiBie w krakowie, dlugo nei wiedzialam co studiowac ale w koncu zdecydowalam sie na to i jestem zadowolona poniewaz jest to bardzo szeroki kierunek i wiem ze zawsze gdzies znajde prace:P...

12 gru 2008, o 15:01
Kotek
Kotek

Witam wszystkich
Moja propozycja to szkoła w Płocku, prosze nie traktowac tego jako SPAM ani jakas reklame:-)
Szkola jest bardzo w porzadku a przede wszystkim naprawde uczy i przygotowuje do bardzo dobrego zawodu jakim jest Technik Dentystyczny!!!
Jezeli sledzicie sadaze i rankingi zatrudnienia to napewno Wam wiadomo ze niema bezrobotnych Technikow dentystycznych.
Przyblize troche ta szkole:

Jest to placówka edukacyjną kształcącą w zawodzie Technika Dentystycznego od roku 1992,
Nasi absolwenci pracują w znanych pracowniach protetycznych w całym kraju i za granicą miedzy innymi w Niemczech i Holandii.
Kształcenie u nas trwa 2.5 roku na kierunku Technik Dentystyczny tokiem stacjonarnym z możliwością nauki tygodniowej od poniedziałku – piątku lub dla osób pracujących w weekendy piątek- sobota – niedziela.
Zapewniamy naukę na wysokim poziomie kształcenia z dużą ilością godzin zajęć praktycznych w pracowni, małe grupy słuchaczy zapewniają indywidualne podejście do każdego z Was.
Szkoła dla słuchaczy zamieszkałych poza miejscem nauki przewidziała pokoje w szkolnym internacie który znajduje się w budynku szkoły.
Nauka kończy się egzaminem teoretycznym i praktycznym sprawdzającym kwalifikacje zawodowe słuchacza.

Warunki przyjęcia
- podanie do szkoły ( druk szkoły do pobrania ze strony lub w sekretariacie)
- świadectwo ukończenia szkoły średniej (matura nie wymagana)
- 4x fotografie
- zaświadczenie od lekarza
- opłata wpisowego (500zł)

Termin składania dokumentów na nabór 2009/2010 do 20.09.2009r

------------------------------- PROMOCJA----------------------------------
Tylko do końca maja 2009 składając komplet dokumentów SEMESTR GRATIS!!!!!!!!!!

Bliższe informacje w sekretariacie szkoły.

ZSEN Studium Techniki Dentystycznej w Płocku
ul. Popłacińska 37
09-401 Płock
Tel/fax (024) 262 87 31
e-mail: szkola@zsen.pl
http://www.zsen.pl

27 maja 2009, o 11:56
Kotek
Kotek

a moja dalsza edukacja jest supcia opracowana :) mój boy mi podsunął myśl jak dalej się ogarnąć i poszłam sobie na stronkęi tam trochę się zakręciłam i udało się stypendium dostać :)) hihihi szaleństwo, oby fajnie było :*

24 kwi 2011, o 16:44
Kotek
Kotek

Ja zastanawiam się nad studiowaniem Języka Niemieckiego w Nauczycielskim Kolegium Jezyków Obcych w Szczecinie.

28 lip 2011, o 10:25
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2