Justynka20 napisał(a):
:!: przydał by się Southbox.... (czasem warto pogadać na forum od tak)....
Temat do rozważenia, nie wykluczam, że będzie
Justynka20 napisał(a):

więcej emotek też mile wiedziane...
Więcej emotek będzie na pewno, jestem za
Justynka20 napisał(a):

z doświadczenia wiem, że możliwość edytowania własnych postów, nie zawsze kończy się najlepiej...
Robi się ogromny bałagan... ktoś kogoś zacytuje, a autro cytatu zmieni swój post i nic mądrego z tego nie
wyjdzie.... lepiej zaopatrzyć się w junior admina i przynajmniej dwóch moderatorów, by pilnowali pożadku i by
zawsze można było się do nich zgłościć z prośbą o zaminę posta
Zgadzam się.
Justynka20 napisał(a):

forum powinno być niedostępne dla zarejestrowanych użytkowników.... nie musi, to co tu piszemy wychodzić poza
Nie dostępne dla nie zarejestrowanych rozumiem?
Niestety, tu się nie zgadzam, ew. nie które działy mogą zostać tak zablokowane, ale ogólnie nie.
Forum zostało przystosowane pod wyszukiwarki, czyli np. ktoś będzie w Google szukał jakiejś informacji która będzie zawarta w którymś z tematów na naszym forum, to trafi właśnie na te forum.
Justynka20 napisał(a):

wydaję mi się, że potrzebne były by ostrzeżenia, typu 3- zablokowanie pisania, 4-usunięcie z forum

typ użytkownika w zależności od ilości postów też się sprawdza....

zakaz reklamowania innych stron niezwiązanych z tematem- szkoła, w odpowiednim temacie, w innym razie każdy
będzie podwał linki do swoich ulubionych stron, etc....(po prostu założyć temat pt. LINKI i nie będzie problemu)
Na razie to tyle.... Jak mi się coś przypomni to napiszę...
Tu się zgadzam.
Ogólnie na razie pracuje nad promocją forum, wiadomo najgorsze są początki, propozycję będę stopniowo wcielał w życie.
p.s. do do pytań na PW o moderatorów, przewiduje ich wprowadzenie po przekroczeniu na forum kilkuset postów bądź użytkowników
to na razie tyle, pozdrawiam