Prezentacje maturalne, wypracowania polonistka tanio
Polonistka ze sporym doświadczeniem napisze dla Ciebie prezentację maturalną lub wypracowanie na dowolny temat. Wszystkie z dotychczas pisanych przeze mnie prac były wysoko oceniane na egzaminie maturalnym. Gwarantuję profesjonalizm i pełną dyskrecję.
Każde zamówienie traktuję indywidualnie i dostosowuję się do preferencji i umiejętności zamawiającego. Jestem otwarta na propozycje lektur i dzieł sztuki. Dzięki temu każda z prac jest niepowtarzalna i dostosowana do Twoich potrzeb, co stanowi gwarancję sukcesu na egzaminie.
Dodatkowym atutem mojej oferty są niskie ceny (już od 50 zł!) oraz szybkie terminy realizacji zamówienia.
Zamawiając u mnie pracę nic nie ryzykujesz! Przed zapłaceniem będziesz miał możliwość zapoznania się z konspektem prezentacji lub fragmentem pracy.
By zamówić pracę napisz do mnie na adres e-mail:
prace.maturalne@poczta.fm lub na gg: 6267693
W wiadomości umieść temat pracy, wymagania i ewentualne pytania. Na każde pytanie odpowiem najszybciej jak to możliwe.
Cennik
1) Prezentacja maturalna (tekst wypowiedzi, plan ramowy, bibliografia, cytaty): 50 zł
2) Kompletna prezentacja maturalna (tekst wypowiedzi, plan ramowy, bibliografia, cytaty, zestaw przykładowych pytań wraz z odpowiedziami, prezentacja multimedialna): 70 zł
3) Konspekt (plan ramowy + bibliografia): 20 zł
4) Wypracowanie: 25-30 zł
Terminy
Czas oczekiwania na napisanie prezentacji maturalnej zależy od tematu pracy i wymogów zamawiającego. Uzgadniany jest indywidualnie. Wynosi ok. 7-14 dni.
Istnieje możliwość szybszego napisania prezentacji za dodatkową opłatą.
Czas oczekiwania na konspekt do prezentacji maturalnej wynosi max. 3 dni.
Czas oczekiwania na wypracowanie wynosi również max. 3 dni.
Zamówioną pracę możesz otrzymać na następujące sposoby:
1) wysłanie na podany adres e-mail po zaksięgowaniu wpłaty na koncie. Zanim dokonasz wpłaty otrzymasz konspekt prezentacji lub fragment pracy. Dzięki temu będziesz wiedział, co kupujesz.
2) możliwe jest także wysłanie pracy za pośrednictwem Poczty Polskiej przesyłką pobraniową na Twój adres domowy. W tym przypadku płacisz listonoszowi przy odbiorze przesyłki. Do kosztu pracy należy jednak doliczyć wysokość opłaty pocztowej!
3) odbiór osobisty po wcześniejszym umówieniu.
Masz jakieś pytania? Chcesz zamówić pracę? Pisz na e-meila lub gg:
gg: 62 67 693
e-mail:
prace.maturalne@poczta.fm