Redagowanie profesjonalnych prezentacji maturalnych
Witam,
Zajmuje się profesjonalnym redagowaniem kompletnych prezentacji maturalnych. Do każdej pracy podchodzę indywidualnie, co sprawia, że nie zawiera ona błędów ortograficznych, jest bogata pod względem językowym, stylistycznym i gramatycznym.
W skład każdej pracy maturalnej wchodzą : konspekt (bibliografia : literatura przedmiotu, podmiotu + plan ramowy wypowiedzi, teza, zakończenie, wnioski), treść pracy 4-5 stron A4 znormalizowanego maszynopisu, dołączam gratis cytaty, za które otrzymuje się dodatkowe punkty na egzaminie dojrzałości oraz na prośbę klienta przykładowe pytania egzaminacyjne.
Jest możliwość stworzenia przeze mnie samej pracy, poprawienia napisanej przez Ciebie pracy bądź też zamówienie samego konspektu bez treści pracy - wedle życzenia.
Cena zależna od tematu, ale mój cennik jest znacznie tańszy niż u nauczyciela - polonisty.
Posiadam wieloletnie doświadczenie w tworzeniu takich prac. Jestem uczciwa i zapewniam pełen profesjonalizm, dostarczenie pracy na czas, jak masz pytania - chętnie na nie odpowiem, zapewniam także stały kontakt.
Jeśli jesteś zainteresowany lub nie masz czasu na napisanie pracy - zgłoś się do mnie i ustalimy szczegóły pracy maturalnej.

Kontakt :
maturazpolskiego2011@wp.pl lub
sppike@buziaczek.pl GG : 7956557