Sprawdź szkoły średnie i uczelnie wyższe w ogólnopolskim informatorze edukacyjnym EduInf.pl

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Rozwiązywanie zadań z mat. i fiz, laborki, inne prace 
Autor Wiadomość
Kotek
Kotek

Post Rozwiązywanie zadań z mat. i fiz, laborki, inne prace
Witam. Jestem absolwentem wyższej uczelni. Pomogę rozwiązać zadania z matematyki lub fizyki, wszystkie poziomy. Mam duże doświadczenie w rozwiązywaniu zadań. Rozwiązania są dokładne i opisowe, czytelnym odręcznym pismem. Taka forma rozwiązywania zadań jest dużo tańsza niż tradycyjne korepetycje, dlatego zachęcam do skorzystania z moich usług.

Cena rozwiązania zestawu zadań zależy od ich stopnia trudności i czasu, ile zajmie jego rozwiązanie. W celu ustalenia ceny i terminu wykonania proszę wysłać zadania na mojego maila.

Pomagam również w opracowaniu sprawozdań na Pracownie Fizyczne. Obliczam niepewności pomiarowe, robię wykresy, piszę wnioski. Sprawka opracowuję w programie Word bądź Excel. Wykresy wyłącznie w Excelu (a nie np. w programie Origin). Jeśli w opracowanym sprawku znajdą się błędy, poprawię za darmo.

Pomogę również napisać różnego rodzaju prace z fizyki bądź matematyki, prace na zaliczenia, prace kontrolne, referaty, prezentacje.

Po więcej informacji proszę pisać na maila: rozwiazywanie09@o2.pl

Dziękuję i pozdrawiam.

Ostatnio przesunięty w górę 4 mar 2012, o 12:31 przez: rozwiazywanie.

4 mar 2012, o 12:31
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]