Sprawdź szkoły średnie i uczelnie wyższe w ogólnopolskim informatorze edukacyjnym EduInf.pl

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Skrypt "Chemia dla licealistów" 
Autor Wiadomość
Kotek
Kotek

Post Skrypt "Chemia dla licealistów"
Sprzedam napisany przeze mnie skrypt "Chemia dla licealistów".

Jest to skrypt mojej własnej roboty napisany na podstawie moich zeszytów z liceum, które prowadziłam na tyle starannie, że ani przygotowując się do klasówek, ani do matury nie musiałam korzystać z podręczników, bo wszystkie potrzebne wiadomości miałam w zeszycie. Rozszerzoną maturę napisałam na tyle dobrze, że bez problemu dostałam się na dzienną Biotechnologię na Uniwersytecie Warszawskim. Skrypt ma 66 stron i myślę, że jeśli chodzi o wiedzę, która jest potrzebna do napisania z dobrym wynikiem rozszerzonej matury, to zawiera on wszystko, co potrzebne. Starałam się, żeby wszystko było tam wytłumaczone jak najprościej :) Mimo że pisałam go przede wszystkim z myślą o maturzystach, może być przydatny również dla pozostałych licealistów do powtórki i usystematyzowania wiedzy przed klasówkami.

Skrypt kosztuje 15 zł i po przelaniu tej kwoty na konto, wysyłam go na maila w pliku PDF.

Podaję linka do aukcji na swistak.pl gdzie wystawiłam ten skrypt:
http://www.swistak.pl/a4381739,Skrypt-C ... stow-.html
Rejestracja na Świstaku jest łatwa i szybka, ale jeśli komuś nie chce się rejestrować, mogę sprzedać też poza aukcją.

mój mail: skymajka @gmail.com

2 mar 2009, o 14:32
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]