Sprzedam prezentację maturalną
Witam wszystkich maturzystów!
Mam do sprzedania kompletną prezentację maturalną z języka polskiego. Nie musicie się obawiać, że oferowany przeze mnie temat nie będzie dostępny dla was do wyboru, ponieważ w większości szkół można (w określonym terminie) zgłaszać dowolne propozycje tematów na maturę ustną. Temat pracy podam w momencie zgłoszenia zainteresowania jej kupna.
Oferuję prezentację, którą sam przedstawiałem na swojej ustnej maturze dwa lata temu. Jest ona w całości przygotowana przeze mnie. Chyba nie wyszło najgorzej, ponieważ na egzaminie otrzymałem 15 na 20 możliwych do zdobycia punktów (tj. 75%)

A teraz do rzeczy. Prezentacja zawiera wszystko, czego będą od was oczekiwali wasi poloniści, a później również członkowie komisji podczas egzaminu. A mianowicie:
- właściwą część prezentacji (ponad 6 stron tekstu, czcionka Arial, wielkość 12),
- bibliografię,
- ramowy plan wypowiedzi,
- kartę cytatów.
Sama prezentacja jak widać jest dość długa, dlatego osobom mówiącym raczej wolno, proponuję odrobinę skrócić pracę. Nie trzeba mówić wszystkiego, kilka mniej istotnych zdań można pominąć

Cena prezentacji to 25 złotych. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt (tylko przez gg: 4882115 lub adres e-mail:
baniaaaaa@o2.pl). Prezentację wysyłam drogą elektroniczną po zaksięgowaniu wpłaty na moim koncie. Dopuszczam możliwość sprzedania prezentacji więcej niż jednej osobie, jednak tylko takim ze szkół z różnych województw oraz miejscowości oddalonych od siebie o co najmniej 100 km, tak żebyście nie mieli przez to problemów.