Sprawdź szkoły średnie i uczelnie wyższe w ogólnopolskim informatorze edukacyjnym EduInf.pl

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Sprzedam prezentację maturalną 
Autor Wiadomość
Kotek
Kotek

Post Sprzedam prezentację maturalną
Witam wszystkich maturzystów!
Mam do sprzedania kompletną prezentację maturalną z języka polskiego. Nie musicie się obawiać, że oferowany przeze mnie temat nie będzie dostępny dla was do wyboru, ponieważ w większości szkół można (w określonym terminie) zgłaszać dowolne propozycje tematów na maturę ustną. Temat pracy podam w momencie zgłoszenia zainteresowania jej kupna.
Oferuję prezentację, którą sam przedstawiałem na swojej ustnej maturze dwa lata temu. Jest ona w całości przygotowana przeze mnie. Chyba nie wyszło najgorzej, ponieważ na egzaminie otrzymałem 15 na 20 możliwych do zdobycia punktów (tj. 75%) :)
A teraz do rzeczy. Prezentacja zawiera wszystko, czego będą od was oczekiwali wasi poloniści, a później również członkowie komisji podczas egzaminu. A mianowicie:
- właściwą część prezentacji (ponad 6 stron tekstu, czcionka Arial, wielkość 12),
- bibliografię,
- ramowy plan wypowiedzi,
- kartę cytatów.
Sama prezentacja jak widać jest dość długa, dlatego osobom mówiącym raczej wolno, proponuję odrobinę skrócić pracę. Nie trzeba mówić wszystkiego, kilka mniej istotnych zdań można pominąć ;)
Cena prezentacji to 25 złotych. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt (tylko przez gg: 4882115 lub adres e-mail: baniaaaaa@o2.pl). Prezentację wysyłam drogą elektroniczną po zaksięgowaniu wpłaty na moim koncie. Dopuszczam możliwość sprzedania prezentacji więcej niż jednej osobie, jednak tylko takim ze szkół z różnych województw oraz miejscowości oddalonych od siebie o co najmniej 100 km, tak żebyście nie mieli przez to problemów.

1 wrz 2011, o 16:26
Kotek
Kotek

Post Re: Sprzedam prezentację maturalną
Witam! Udostępnię prace maturalną z j.polskiego z kategorii literatura. tematyka pracy: metamorfoza, przemiana. praca dostępna w wersji jednej epoki lub różnych epok. warta jest 20 punktów, również zdaniem egzaminujących;) Bliższe informacje pod adresem e-mail: kingusia_1@interia.pl
możliwe, że praca zostanie udostępniona kilku osobom, ale daję gwarancję że z różnych szkół i różnych części kraju więc nie będziecie mieli problemów.
pozdrawiam i życzę powodzenia!

6 wrz 2011, o 11:44
Kotek
Kotek

Post Re: Sprzedam prezentację maturalną
Pisanie prezentacji maturalnych na każdy temat!!!

Studentka studiów polonistycznych oferuje pomoc w pisaniu prezentacji
maturalnych na różne tematy- profesjonalizm, oryginalne ujęcie tematu i
wysoki poziom. Kompletna prezentacja zawiera:
1. bibliografia (literatura podmiotu + literatura przedmiotu)
2. ramowy plan wypowiedzi
3. tekst prezentacji
4. Przykładowy zestaw pytań Komisji.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt:
serwis-maturalny@wp.pl
GG: 37850897

Znajdziesz mnie również na facebooku, pod hasłem : serwis maturalny

Dostępna 24/dobę.
Niskie ceny; dobry kontakt oraz szybka realizacja zlecenia.

6 wrz 2011, o 19:26
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3 ]