UNIKALNE prezentacje maturalne - rzetelnie, od 70 PLN
Autor
Wiadomość
mgr.pl76
Kotek
UNIKALNE prezentacje maturalne - rzetelnie, od 70 PLN
Drodzy Maturzyści! Jeżeli:
- ogarniają Was wątpliwości na widok ogłoszeń zawierających po kilkaset "gotowych" i "samodzielnie opracowanych" tematów; - chcecie, by Wasza praca była rzetelna i napisana od podstaw, bez obawy, że ktoś z tego samego miasta odda pracę zawierającą identyczne fragmenty; - z uwagi na ogrom nauki związanej z przygotowaniem do egzaminów brakuje Wam czasu, by jeszcze pisać prezentację...
Zapraszam do skorzystania z moich usług.
Jestem absolwentem kierunków: polonistyka i historia oraz pracownikiem naukowym jednej z wyższych uczelni. Maturzystom pomagam od roku szkolnego, w którym wprowadzono Nową Maturę. Prezentacje pisane są na zamówienie i zgodnie z indywidualnymi życzeniami Klienta - nie ma mowy o żadnych internetowych źródłach ani gotowcach, puszczanych wielokrotnie do tych samych województw przez oferentów deklarujących "profesjonalną pomoc".
Sama prezentacja (ramowy plan wypowiedzi, bibliografia, treść pracy) to nie wszystko. Klient może liczyć na bezpłatne poprawki, zgodnie ze szczegółowymi wytycznymi nauczyciela oraz stałe konsultacje mailowe i telefoniczne. Ceny są konkurencyjne i w zależności od tematu pracy wahają się w granicach 70-120 PLN. Konspekt wysyłany jest bez zaliczki - to Klient, po jego obejrzeniu, podejmuje decyzję o nabyciu pracy. Nie radzę wierzyć w ogłoszenia po 30-40 zł - nikt uczciwy nie zaoferuje rzetelnie napisanej pracy w takiej cenie!
Zainteresowanym osobom wysyłam do wglądu dowolne, przykładowe tematy, jakie miałem okazję opracować w ostatnich latach. Oferuję także bezpłatne konsultacje przy selekcji literatury podmiotu i przedmiotu.
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu pod adresem: mgr.pl76@gmail.com.