Sprawdź szkoły średnie i uczelnie wyższe w ogólnopolskim informatorze edukacyjnym EduInf.pl

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Witam..i prosze na prawdę o pomoc w odpowiedzi na moje pytan 
Autor Wiadomość
Kotek
Kotek

Post Witam..i prosze na prawdę o pomoc w odpowiedzi na moje pytan
Witam...niestety matura w tym roku 2011 z polskiego się na mnie zemściła... Jedyna książka której niestety nie przeczytałem,.."Granica" ..pomyliłem lekko z "Lalką" to znaczy... napisałem iż Zenon kupił sobie kamienice za 90 tys rubli w której to mieszkała Justyna... oraz to iż na podsumowanie ...napisałem iż wyjechał za granice do Rosji... reszta trzyma się wszystkiego to znaczy...napisałem o relacjach jego matki z justyną...ze była ona biedną służącą ... i o tych wlasnie granicach społecznych i moralnych... We wstępie zawarłem z jakiej epoki jest ta książka "(dwudziestolecie międzywojenne)" fragmenty książki które były opisałem tak jak trzeba w stosunku do tematu w relacjach temat-fragment... Pytanie.. czy mogę dostać po prostu 0 pkt... i poprawka w sierpniu.. czy jednak egzaminator może dać mi szanse i pociąć mi więcej pkt za rozwinięcie itd... proszę o odpowiedzi sugerujący tylko odpowiedz na moje pytanie... wiem że to troche śmieszne ale nic na to nie poradze... bądźcie wyrozumiali i napiszcie co o tym uważacie... Pozdrawiam

4 maja 2011, o 14:30
Kotek
Kotek

Post Re: Witam..i prosze na prawdę o pomoc w odpowiedzi na moje p
Zawarłes w swoim wypracowaniu błędy rzeczowe.. A to napewno nie sprzyja pozytywnej ocenie. Ja granicy też nie czytałam wiec bazowalam tylko na fragmentach.

8 maja 2011, o 10:42
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2 ]